IKT
Oglasno sporočilo

Mobilno poslovanje povečuje produktivnost in prilagodljivost

Avtor
25.10.2016 10:42
Čas branja: 2 min
Mobilno poslovanje povečuje produktivnost in prilagodljivost
Z uvedbo MSP podjetja dobijo dostop do najboljših industrijskih praks, s katerimi delo iz pisarn podaljšajo oziroma prenesejo tudi na teren.

Mobilna storitvena platforma, uvedena v podjetju Pomurske mlekarne, je robustna asinhrona rešitev, ki deluje na platformi Android. Narava dela terenskih ekip, ki vključuje sprejem naročil in dostavo blaga ter ima lastnosti terenske prodaje, potrebuje pa tudi rešitve za opravila, kot so sledenje sarž, priporočila, reklamacije ter raba davčnih blagajn, zahteva tehnično rešitev, ki deluje povsod in v vseh razmerah. Širok nabor opravil in poslovno okolje, ki zahteva prilagodljivost – predvsem omogoča nadgradnjo in enostavno dodajanje terenskih poslovnih procesov, sta izbiro skrčila na raven napredne mobilne rešitve.

 

Enotno okolje za področje terenske uporabe

»Več kot 25-letna tradicija podjetja in dolgoletne izkušnje na področju mobilne podpore poslovanju, številni uspešno izpeljani projekti in sodelovanje s podjetjem Telekom Slovenije, ki rešitev MSP uporablja za lastne potrebe, hkrati pa jo trži svojim strankam, so razlogi, zakaj nam stranke zaupajo,« je povedal Janez A. Korun, direktor podjetja i-Rose. MSP je enotno okolje za področje terenske uporabe. Na voljo je v številnih jezikih, podjetjem pa zagotavlja pregledno izvajanje del ter sledljivost izvajanja procesov in omogoča napredne integracije v delujoča poslovna okolja. Z uvedbo MSP podjetja dobijo dostop do najboljših industrijskih praks, s katerimi delo iz pisarn podaljšajo oziroma prenesejo tudi na teren. Dvig kakovosti komunikacije med zaposlenimi in mobilna rešitev prinašata tudi odzivnejše poslovanje in povečanje produktivnosti.

Možna sta tako najem kot nakup

Rešitev MSP ima veliko število implementacij v Sloveniji in tujini. Poleg podpore prodaji je nadvse primerna za dejavnosti servisa, vzdrževanja, upravljanja virov, inšpekcijskega dela, proizvodnje in logistike, ki potrebujejo zanesljivo mobilno rešitev. Podjetja se lahko odločijo za najemni ali lastniški model uporabe rešitve. »Vzpostavitev okolja MSP stranki prinaša minimiziranje tveganja, rešitev pa raste skupaj s podjetjem. Strokovnjaki podjetja i-Rose smo pravi naslov za razvoj in implementacijo mobilne komponente poslovanja, saj nas odlikujejo dolga leta izkušenj z uvajanjem poslovnih mobilnih rešitev, zato strankam kakovostno svetujemo pri izgradnji ustrezne procesne podpore in optimizacije izvajanja terenskih opravil,« še pravi Korun.