IKT

Barracuda naskakuje slovenski trg IKT

V zadnjih mesecih lanskega leta je distributer Vadria.Net partnerjem v Sloveniji in regiji Adriatik začel ponujati rešitve ponudnika Barracuda Networks. Trenutno organizirajo partnersko mrežo, ki jo bodo sestavljali sistemski integratorji in prodajalci opreme.

Podporniki obveščajo

FINANCE
IKT
Prisedite k Roku Pirnatu, B2 BI, in Tonetu Stanovniku, Špica
IKT
Podkast Bi na rumeni stol?
IKTPodpornik projekta Prisedite k Roku Pirnatu, B2 BI, in Tonetu Stanovniku, Špica

Slišali boste razpravo o pomenu prilagajanja tržnim trendom, nenehnemu izboljševanju in vlogi, ki jo igra umetna inteligenca v prihodnosti tehnologije in poslovanja.

FINANCE
IKT
Varnost digitalnega okolja v šolah – ključ do uspešnega izobraževanja v digitalni dobi
IKT
TRETJI RAVNATELJEV ZAJTRK
IKTRedakcija IKT Varnost digitalnega okolja v šolah – ključ do uspešnega izobraževanja v digitalni dobi

Na tretjem ravnateljevem zajtrku, ki ga je organiziralo podjetje eŠola, je bil izpostavljen pomen zagotavljanja varnega digitalnega okolja za šole.

FINANCE
IKT
NIL je pridobil certifikat ISO 22301 za upravljanje neprekinjenosti poslovanja
FINANCE
IKT
Znani so trije finalisti za nagrado Feniks
IKT
POSLOVNO SVETOVANJE
IKTPodpornik projekta Znani so trije finalisti za nagrado Feniks

Nagrada se podeljuje najboljšim projektom s področja poslovnega svetovanja

FINANCE
IKT
Skupina Actual I.T. ima novo vodstvo
IKT
SPREMEMBE
IKTPodpornik projekta Skupina Actual I.T. ima novo vodstvo

Pavle Jazbec je prevzel strateško vodenje v okviru upravnega odbora, novo operativno vodstvo pa bodo sestavljali Mitja Buda, Tjaša Peroša in Igor Hostnik.

02.03.2016 14:23
Čas branja: 1 min
Barracuda naskakuje slovenski trg IKT
Rešitve Barracuda Networks so večinoma celovite in lahko nadomestijo tudi dve ali tri ločene naprave in aplikacije za upravljanje omrežij in varnosti.

X

Prijavite se na brezplačne e-novice!

IKT novice direktno v vaš inbox.
Vaš email naslov: *

Časnik Finance bo vaše podatke skrbno hranil in uporabljal samo za pošiljanje biltena IKT informator. Odjavna povezava se nahaja na dnu vsakega biltena. S potrditvijo se strinjate s politiko zasebnosti Časnika Finance.

Kalifornijsko podjetje Barracuda Networks, ki ima po svetu skoraj 200 tisoč strank, je specializirano za poslovne rešitve na področjih računalniških omrežij, hrambe podatkov, varnosti ter računalniških oblakov. Z njimi cilja predvsem na manjša in srednje velika podjetja, ki imajo na področju informatike čedalje več izzivov, saj so omejena s svojimi proračuni za IT, pogosto pa tudi kadrovsko podhranjena.

V Barracudi Networks so prepričani, da bodo slovenska stranke prepoznale glavne prednosti njihove ponudbe, kot so celovitost, enostavnost upravljanja in vrednost glede na ceno.

Poenostavljajo kompleksna okolja IT

Rešitve Barracuda Networks so večinoma celovite in lahko nadomestijo tudi dve ali tri ločene naprave in aplikacije za upravljanje omrežij in varnosti. Enoten uporabniški vmesnik olajša tudi upravljanje, saj za ta področja v podjetju skrbi manjše število informatikov, kar razbremeni oddelek informatike, zaposleni pa se lahko bolj posvetijo razvojnim izzivom. Cilj je poenostaviti vse bolj kompleksna okolja IT, saj kompleksnost ne le draži področje informatike, temveč ga na dolgi rok dela neobvladljivega.

Priložnosti vidijo na različnih področjih

Življenjska doba omrežne opreme na trgu je sicer ocenjena na tri do pet let, kar pomeni, da vsaj petina podjetij vsako leto išče novo opremo. Še bistveno več priložnosti vidijo na področju varnostnih rešitev in storitev iz oblaka, kjer imajo v ponudbi rešitve za učinkovito zaščito e-pošte, komunikacij, interneta, aplikacij, podatkov ter najrazličnejše storitve izvajanja varnostnega kopiranja.

Obljubljena lokalna in regijska podpora

Poleg varnostnih in omrežnih rešitev ima Barracuda Networks v ponudbi še rešitve za dvig produktivnosti v poslovnih okoljih. Te stavijo na izboljšanje komunikacij in sodelovanja tako pri vsakdanji kot tudi projektni komunikaciji med zaposlenimi in zunanjimi partnerji.

Vadria.Net in Barracuda Networks obljubljata tako lokalno kot regijsko podporo. Njihovi tehnični strokovnjaki so na voljo pri sistemskih integratorjih in v avstrijski podružnici.

OGLAS
FINANCE
Kako brez stresa do sončne elektrarne?

Ste vlogo za postavitev in priklop vaše sončne elektrarne že oddali in morda celo tudi pridobili soglasje? Ali pa o samooskrbi z...

FINANCE
IKT
To so najpogostejši glavoboli informatikov
IKT
IKTMiran Varga To so najpogostejši glavoboli informatikov 7

Direktorji informatike se večino časa ubadajo s tem, kako obvladati in zavarovati naraščajočo količino podatkov. So pod pritiskom stalnega nižanja stroškov in vitkega poslovanja. Leto 2018 jim prinaša nekaj novih skrbi, na meniju pa ostajajo tudi vse zimzelene težave.

Tovarna
Novice
Iz Solkana v Ljubljano: Business Solutions bo podjetjem pomagal do boljših poslovnih procesov
Tovarna leta
NoviceSabina Petrov Iz Solkana v Ljubljano: Business Solutions bo podjetjem pomagal do boljših poslovnih procesov

Ponudnik informacijskih rešitev z okoli 60 zaposlenimi večje in kompleksnejše posle izvaja tudi za srednja in velika podjetja

FINANCE
IKT
Sejem CES skozi nekoliko bolj poslovna očala
IKT
IKTMiran Varga Sejem CES skozi nekoliko bolj poslovna očala

Medtem ko se množica ljubiteljev porabniške elektronike navdušuje nad sodobnimi digitalnimi televizorji in številnimi inovativnimi mobilnimi rešitvami, nas je zanimalo, kaj sejem CES ponuja na področju digitalne preobrazbe poslovanja

FINANCE
Nova revija Finance: panoge prihodnosti
PRO
Finance
NOVA REVIJA FINANCE
Finance PRO Nova revija Finance: panoge prihodnosti (PRO)

Vabljeni v zakulisje šestih prepletenih panog prihodnosti

FINANCE
IKT
A1 Slovenija se podaja v vode IT-varnosti
IKT
IKTMiran Varga A1 Slovenija se podaja v vode IT-varnosti

V prihajajočih mesecih bodo ponudili nove IT in varnostne storitve za podjetja in posameznike

FINANCE
Subvencije
Imate inovativno idejo? Tako jo prijavite na razpis za evropski denar
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin Imate inovativno idejo? Tako jo prijavite na razpis za evropski denar

Ni dovolj, da imate dobro idejo, vedeti morate tudi, kako boste projekt izpeljali

FINANCE
IKT
Zgodnja znamenja, ki lahko napovedujejo IT-katastrofo
IKT
IKTMiran Varga Zgodnja znamenja, ki lahko napovedujejo IT-katastrofo 2

Oddelki IT morajo vse težave, s katerimi se srečajo, jemati resno. Če jih ne, se lahko povečujejo in počasi vodijo v IT-katastrofo. Na portalu www.cio.com so objavili opozorila, ob katerih se morajo vodje informatike vprašati, ali res nadzorujejo IT v podjetju.

FINANCE
IKT
Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!
IKT
SPLETNO POSLOVANJE
IKTFinance PRO Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!

Z izborom želimo ozaveščati o pomenu in koristih digitalizacije medpodjetniškega poslovanja ter predstaviti slovenske dobre prakse spletnega poslovanja na področju B2B