IKT
Oglasno sporočilo

Kako spraviti pod nadzor enkriptiran promet

Vedno več prometa je enkriptiranega, kar pomeni, da ga obstoječe varnostne naprave ne zaznajo. A zato jih še ni treba zavreči. Na 18. dogodku Dan odprtih vrat, ki ga organizira Smart Com, vam bodo predstavili, kako bodo obstoječe naprave s pomočjo nove dodatne naprave lahko pregledovale tudi SSL-promet.
26.09.2016 08:04
Čas branja: 2 min

Domači IKT-strokovnjaki radi potožijo, da zanje ni na voljo prav veliko izobraževalnih dogodkov, kjer bi pobliže spoznali delovanje tehnoloških rešitev in dobre prakse. Družba Smart Com jim bo z že 18. dogodkom Dan odprtih vrat dokazala, da jim zna prisluhniti – in odgovoriti na vprašanja.

Smart Comova tehnološka konferenca je letos postala polnoletna

Edinstven dogodek, na katerem organizator pričakuje več kot 150 domačih IKT-strokovnjakov, direktorjev informatike in menedžerjev največjih slovenskih podjetij, bo letos potekal v luči digitalne preobrazbe. Te rdeče niti se bodo držali tako predavatelji kot demonstratorji tehnologij, preobrazbo v teoriji in praksi pa bodo dostavila tako  visoko-aplikativna tehnološka predavanja kot študije primera. Ne bodo manjkale niti svojevrstne atrakcije, saj Smart Com letos v okviru tehnološke konference organizira celo hekerski maraton.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO TEHNOLOŠKO KONFERENCO SMART COM DAN ODPRTIH VRAT.

Razvojna strategija in strateški razvoj

Podjetja razmišljajo o tehnološki in organizacijski preobrazbi. Njen temelj je kakovostna strategija, ki ji mora slediti razvojna naravnanost poslovanja. O tem bo udeležence konference seznanil vodja strateškega razvoja skupine Smart Com Filip Remškar mlajši. V nadaljevanju bodo predavatelji obravnavali različne vidike in izzive digitalne preobrazbe v praksi ter sobivanje zaposlenih in tehnologije. Slednja namreč zaposlene opolnomoči, prednosti, ki jih prinašajo storitve v oblaku, virtualizacija, internet stvari (IoT), koncept Industrija 4.0 pa tudi napredne možnosti razumevanja uporabnikov in njihovih potreb ter zahtev, pa velja obrniti poslovanju v prid.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO TEHNOLOŠKO KONFERENCO SMART COM DAN ODPRTIH VRAT.

Usmerjeno predalčkanje

Po uvodnem plenarnem delu bo sledilo drobljenje vsebin in programa. Ta bo prilagojen trem skupinam informatikov in odločevalcev, in sicer segmentu poslovnih uporabnikov, elektroenergetskim podjetjem ter 

ponudnikom (telekomunikacijskih) storitev. Prvim bodo namenjena predavanja na temo zagotavljanja poslovnih storitev iz oblaka ter varnosti, drugim predavanja glede vloge sodobnih IKT-rešitev v energetiki (upravljanje, varnost …), medtem ko bodo ponudniki storitev lahko spoznali nove pristope pri uvajanju naprednih storitev na trg.

Udeležence bo na pot k novim uspehom v digitalnem pospremilo še motivacijsko predavanje Dejana Fabčiča, udeleženca paraolimpijskih iger v parakajaku.

PRIJAVITE SE NA BREZPLAČNO TEHNOLOŠKO KONFERENCO SMART COM DAN ODPRTIH VRAT.