IKT
Oglasno sporočilo

Bliža se Oracle Cloud Day 2017

Obseg uporabe storitev v oblaku je v zadnjih dveh letih pričel močno naraščati.
Avtor
11.04.2017 11:55
Čas branja: 1 min

Po mnenju Rajka Novaka, direktorja slovenske podružnice podjetja Oracle, ameriškega giganta na področju informacijske tehnologije, je računalništvo v oblaku osnovni gradnik na poti digitalne transformacije podjetij. To bo tudi glavna tema dveh dogodkov Oracle Cloud Day 2017, ki bosta 18. in 19. aprila potekala na Brdu pri Kranju.

Ekskluziven Oracle dogodek 18. aprila

V Sloveniji so najdlje v razmišljanjih in konkretnih aktivnostih v zvezi z digitalizacijo – in posledično tudi s storitvami v oblaku – v bančnem in telekomunikacijskem sektorju, kar pa ne pomeni, da tudi ostala podjetja in organizacije nimajo tovrstnih projektov. O svojih izkušnjah in primerih dobrih praks na področju preobrazb podjetij v digitalni eri bodo na Oracle Cloud Day 2017, ekskluzivnem dogodku zaprtega tipa, ki bo 18.4.2017 potekal na Brdu pri Kranju, govorili eminentni gostje iz slovenskih in tujih podjetij ter javne uprave.

Oracle Cloud Day tudi 19. aprila – kako izkoristiti priložnosti digitalizacije?

Nova spoznanja, ki dokazujejo, da je varnost podatkov z uporabo storitev v oblaku celo na višjem nivoju kot v klasičnem lastniškem pristopu, so močno pripomogla k večji odprtosti in naklonjenosti podjetij do storitev v oblaku. Udeleženci dogodka Oracle Cloud Day 2017 bodo 19. aprila na Brdu pri Kranju izvedeli, kako uporabiti platformo in infrastrukturo v oblaku, da bodo lahko izkoristili priložnosti digitalizacije. Seznanjeni bodo s pogledi priznanih domačih in tujih strokovnjakov o tem, kako lahko celovita strategija za storitve v oblaku preobrazi njihovo poslovanje in IT.

Oracle bo ob tem praznoval tudi 25-letnico poslovanja v Sloveniji, oba dogodka pa sta namenjena izključno končnim kupcem ter partnerjem dogodka.