IKT
Oglasno sporočilo

Moderna poslovna inteligenca in napredna analitika

Mednarodni Qlik govorec, konkretni primeri iz slovenskih podjetij in praktična delavnica
Avtor
18.05.2017 23:59
Čas branja: 2 min

Vabljeni, da se nam pridružite se veliki turneji Qlik Sense Tour 2017, ki poteka od konca maja do junija v 55 mestih po celotnem območju EMEA. Turneja Qlik Sense bo letos obiskala tudi Slovenijo - v Ljubljani se nam na brezplačnem dogodku Qlik Sense pridružite v sredo, 7. 6. 2017 v hotelu Austria Trend.

Kaj prinaša dogodek?

Na dogodku boste imeli priložnost slišati mednarodnega strokovnjaka iz podjetja Qlik, ki bo predstavil najnovejše trende na področju poslovne analitike in demonstriral Qlik Sense Cloud, videti konkretne primere iz prakse - uporabo rešitve Qlik Sense v slovenskih podjetjih ter na praktični delavnici imeli možnost sami preizkusiti aplikacijo Qlik Sense Cloud.

Agenda

1. Naj vaši podatki spregovorijo: Trendi, ki povezujejo ljudi, podatke in ideje (Marius Stoica, mednarodni Qlik strokovnjak)

Predstavitev bo ponudila vpogled v trende na področju sodobne poslovne analitike. Demonstracijska predstavitev najnovejših funkcionalnosti platforme Qlik Sense Cloud vam bo omogočila spoznati, kako lahko s pomočjo analitike Qlik Sense v svojem podjetju izkoristite podatke, oblikujete aplikacije, prirejene potrebam posameznega uporabnika, in povežete različne uporabnike, da skupaj oblikujejo interaktivna poročila in sodelujejo. Skozi konkretne primere uporabe rešitve Qlik Sense v podjetjih se boste sami prepričali, zakaj je Qlik že sedmo leto zapored ena izmed vodilnih platform za poslovno inteligenco in analitiko.

2. Primer iz prakse: Uporaba Qlik Sense v slovenskem proizvodnem podjetju (Jožef Režek, Vodja financ in računovodstva, Tiskarna Novo Mesto)

3. Primer iz prakse: Qlik Sense kot pomoč pri naprednem prodajnem kontrolingu (Aleksander Sinkovič Jurca, Vodja financ in kontrolinga, Marche Gostinstvo)

Več kot 40.000 podjetij po svetu s pomočjo platforme Qlik optimizira stroške, oblikuje strankam prilagojeno ponudbo, odkriva nove poslovne priložnosti, nadzoruje poslovanje, zmanjšuje tveganje in povečuje učinkovitost zaposlenih. Med njimi je vsako leto tudi vse več podjetij iz Slovenije. Kako slovensko podjetje uporablja Qlik Sense in kaj ta prinaša njihovemu poslovanju, boste slišali iz ust predstavnikov slovenskih podjetij Tiskarna Novo Mesto in Marche Gostinstvo.

3. Praktična delavnica uporabe Qlik Sense Cloud (opcijsko)*

Če vas zanima, kako lahko sami uporabite Qlik Sense na svojih podatkih, smo za vas pripravili praktično delavnico. Adactini strokovnjaki za rešitve Qlik vas bodo korak za korakom vodili skozi praktično uporabo rešitve Qlik Sense – skupaj boste oblikovali interaktivne nadzorne plošče, pripravili poročila, ki ustrezajo vašemu delu, in videli, kako lahko svoja spoznanja na enostaven način delite s svojimi sodelavci.

*Za sodelovanje na delavnici se morate prijaviti. Udeležba je tako na delavnici kot na dogodku brezplačna, za delavnico boste pa potrebovali svoj prenosni računalnik.


Podjetje Adacta že več kot 10 let sodeluje s podjetjem Qlik ter strankam v Sloveniji in Srbiji ter na Hrvaškem nudi rešitve Qlik Sense, QlikView in Qlik Cloud. Adactina ekipa strokovnjakov za informacijske tehnologije in poslovnih analitikov je izpeljala že več kot 100 uspešnih projektov s platformo Qlik v malih, srednje velikih in velikih podjetjih, s čimer podjetjem omogoča, da izboljšajo svoje odločitve ter poslovanje.