IKT
Oglasno sporočilo

Beenius bo na ogled postavil svoje interaktivne rešitve

Rešitev Platform 8 je najlepši dokaz za to, da televizija resnično postaja digitalna in interaktivna.
Avtor
25.10.2017 08:00
Čas branja: 2 min

Jutri bo na Ljubljanskem gradu dogodek Workshop & Social Gathering 2017, ki ga že tretje leto zapored organizira inovativno podjetje Beenius, hčerinsko podjetje Smart Com-a. To je v svetu znano predvsem po rešitvah za storitve digitalne televizije, ki na področju interaktivnosti sodi v sam svetovni vrh.

Beeniusova interaktivna TV-platforma je prisotna na vseh celinah sveta, operaterjem in uporabnikom omogoča nov način sprejemanja bogatih večpredstavnostnih vsebin. Podjejte bo udeležencem dogodka predstavilo lastno vizijo industrije IPTV/OTT ter številne pomenljive novosti, med njimi seveda tudi največjo Platform 8.

Osem gradnikov nove rešitve

Programska zasnova letošnjega dogodka je kar se da praktična. Gostje bodo predstavili lastne uspešne zgodbe, poslovne modele ter trende, skupaj z udeleženci pa bodo obravnavali ključnih osem tem uspeha v svetu IPTV. To so

  1. varnost,
  2. zanesljivost,
  3. integriranost,
  4. prilagodljivost,
  5. enostavnost,
  6. vsestranskost,
  7. monetizacija in
  8. usmerjenost v prihodnost.

Vse to so tudi značilnosti nove Beeniusove Platforme 8, kot se imenuje sveža različica interaktivne digitalne TV-rešitve.

Domače znanje in sodelovanje

Beeniusove stranke in partnerji z vsega sveta bodo lahko pobliže spoznali še slovensko »družino«, skupino Smart Com, ki združuje podjetja Beenius, Smart Com, Optisis in DSC.

Zgledno domače sodelovanje so v Beeniusu nadgradili še z integracijo digitalne oglaševalske rešitve iPROM AdServer v svojo platformo. »Skupaj z iPROMom bomo strankam omogočili še bolj natančno ciljano oglaševanje, ki pokriva digitalno, družbeno, mobilno ter seveda TV oglaševalsko krajino, res enostavno upravljanje oglaševalskih kampanj in napredno, programatično gnano monetizacijo oglasnega prostora za ponudnike digitalne tv,« je pojasnil Dragoslav Radin, tehnični direktor v podjetju Beenius.