IKT
Oglasno sporočilo

Kako doseči, da bodo virtualni sestanki bolj produktivni

Za vsako videokonferenčno izkušnjo je potrebna varna in zanesljiva globalna infrastruktura
Avtor
08.07.2019 03:03
Dopolnjeno: 13.08.2019 08:30
Čas branja: 3 min

Virtualni sestanki postajajo stalnica v našem življenju. S skalabilno in varno uporabo glasovnih možnosti, videa in deljenja vsebin lahko sodelovanje poteka v vsakem trenutku in v realnem času.

Povezovanje znotraj in zunaj organizacij lahko vodi do večje produktivnosti, hitrejšega odločanja in boljših storitev za stranke. A vse to se lahko zgodi le, če tehnologija ponuja brezhibno izkušnjo in je dovolj intuitivna, da se prilagodi uporabnikom.

Na trgu je veliko rešitev za sodelovanje. Predstavljamo pet razlogov, zakaj je najbolje izbrati Cisco Webex.

1. Edinstvena izkušnja

Cisco je dolga leta vodilni na področju sodelovanja in poslovne komunikacijske tehnologije s ponudbo za:

  • spletna konferenčna orodja,
  • video konferenčne rešitve,
  • podporo za stranke prek različnih kanalov,
  • sodelovanje med skupinami,
  • združene komunikacije.

Intuitivna tehnologija, ki je prejela 19 nagrad Red Dot Design Award, zagotavlja najboljšo storitev v svojem razredu. Vsak mesec prek nje poteka 27 milijonov sestankov, ki skupaj trajajo pet milijard minut, na njih pa sodeluje 113 milijonov udeležencev.

2. Intuitivni sestanki so bolj produktivni, čas pa bolje izkoriščen.

Zapletena ali nezanesljiva tehnologija lahko povzroči izgubo dragocenega časa, ki ga porabimo za odpravljanje težav. Ne samo, da to vpliva na nižjo produktivnost, temveč postane tudi ovira pri iskanju rešitev. Ena slaba izkušnja s tehnologijo je lahko dovolj, da jo ljudje ne bodo znova uporabili.

Cisco Webex združuje souporabo zvoka, videa in deljenje vsebin. Sestanki potekajo enostavno, izkušnja uporabnikov pa je izjemna. Webex ponuja številne funkcije in brezhibno uporabniško izkušnjo med različnimi napravami, tako da se lahko uporabniki nemoteno posvetijo svojemu delu.

Sestankom se enostavno pridružite prek računalnika. spletnega brskalnika, videa ali pametne ure, in to brez prenosa programske opreme ali drugih vmesnikov. Pridružite se lahko tudi prek različnih aplikacij, na primer tudi prek Googlovega koledarja. Ko prek njega sklicujete sestanek v polje za lokacijo vpišete @webex in podatki o pridružitvi se bodo samodejno popolnili.

Med sestanki bo manj motenj, saj zmogljiva tehnologija zaznavanja hrupa v ozadju samodejno zazna pogoste zvoke in nato udeležence sestanka pozove, da utišajo svojo linijo.

Sestanke lahko personalizirate z virtualno osebno sejno sobo, skupaj s prilagodljivim naslovom, kjer lahko kadar koli skličete sestanek. Virtualno sobo lahko pustite odprto ali pa jo zaklenete, da so sestanki zaupni. Poleg tega lahko vnaprej vidite, kdo je v navideznem preddverju in osebo preprosto sprejmete v virtualno sobo, ko to želite. Virtualno sobo in preddverje lahko celo prilagodite z avatarjem in poljubnim slikovnim ozadjem.

3. Kakovost videa daje dober ali slab vtis.

Način predstavitve – naj bo to osebno, po telefonu, na spletu ali prek videokonference – veliko pove o podjetju. Slabe izkušnje lahko vplivajo na zadovoljstvo in zvestobo kupcev ter na percepcijo podjetja na trgu. Čeprav so konferenčne storitve nižjega cenovnega razreda privlačne, je treba upoštevati poslovna tveganja. Za vsako videokonferenčno izkušnjo je potrebna varna in zanesljiva globalna infrastruktura, ki jo omogoča le Cisco. Nekateri ponudniki podpirajo samo določeno državo ali regijo, kar vpliva na kakovost videa in sestankov za uporabnike, ki se pridružijo na daljavo. Spet drugi ponudniki podpirajo le nekatere video naprave, kar omejuje število tistih, ki se lahko pridružijo in sodelujejo na sestanku.

4. Prilagodljive možnosti, ki se lahko razširijo

Webex se integrira z vašimi obstoječimi orodji in napravami za vse vrste sestankov, vključno s sestanki za več kot tisoč udeležencev, kjer Cisco Webex Meetings omogoča organiziranje sestankov s komerkoli, na kateri koli napravi, ki podpira avdio, video in deljenje vsebin. Brez dodatnih stroškov lahko uporabite Cisco Webex Teams kot varen virtualni prostor za ustvarjanje, skupno rabo vsebin in opravljanje dela.

Vse to je združeno v eni aplikaciji, ki je enostavna za uporabo. Poleg tega združuje pošiljanje sporočil, klice, skupno rabo datotek in uporabo interaktivne table za še bolj produktivne sestanke.

5. Nihče ne pozna varnosti bolje kot Cisco.

Za današnje organizacije in njihove uporabnike je varnost na prvem mestu. Konferenčne storitve morajo zagotavljati več ravni varnosti, od sklicevanja sestankov, preverjanja avtentičnosti udeležencev do skupne rabe vsebine. Kot vodilni tako na področju storitev sodelovanja kot na področju varnosti omrežij Cisco postavlja varnost vedno na prvo mesto.