Digitalni pomočniki: Alexa prihaja v Windowse, Cortana pa bo obdelovala poslovne uporabnike Digitalni pomočniki: Alexa prihaja v Windowse, Cortana pa bo obdelovala poslovne uporabnike Če bomo doma dvignili glas in rekli »Alexa«, se ne bo odzval le pametni zvočnik, ampak tudi prenosni računalnik
Mož v senci Jeffa Bezosa, ki upravlja največji oblak na svetu Mož v senci Jeffa Bezosa, ki upravlja največji oblak na svetu Večina Amazonovega dobička pride iz njegovih storitev v oblaku, v tem je daleč največji na svetu. Motor teh storitev je Andy Jassy, najtesnejši sodelavec ustanovitelja Amazona Jeffa Bezosa in drugi največji delničar.
Ko se denar seli v blockchain, kaj še ostane bankam? Ko se denar seli v blockchain, kaj še ostane bankam? V senci nedavne predstavitve Facebookove kriptovalute libra in napovedi plačilnega sistema Calibra, ki sta doživela viharno zanimanje (in tudi nasprotovanje oblasti), s plačevanjem s tehnologijo blockchain številna mala in tudi večja finančna podjetja eksperimentirajo že vsaj dve leti. Daljnovidnejše banke se, samostojno ali v povezavi z blockchain startupi, že prilagajajo novi resničnosti. Govorimo o tujih, ne slovenskih, ki se do tega še vedejo bolj kot kmečke neveste.
Spoznajte IT-podjetje, ki je lani zraslo za več kot 70 odstotkov Spoznajte IT-podjetje, ki je lani zraslo za več kot 70 odstotkov Brihteja se strateško preoblikuje v ponudnika kibernetske varnosti
Nov triumf umetne inteligence v Wimbledonu Nov triumf umetne inteligence v Wimbledonu Računalništvo v oblaku, podatkovna analitika, še posebej pa umetna inteligenca so vizualne, informacijske in medijske storitve na letošnjem največjem teniškem turnirju dvignili na višjo raven
Oglasno sporočilo

Kako doseči, da bodo virtualni sestanki bolj produktivni

Čas branja: 3 min
08.07.2019  03:03
Za vsako videokonferenčno izkušnjo je potrebna varna in zanesljiva globalna infrastruktura
Kako doseči, da bodo virtualni sestanki bolj produktivni
Foto: Jordan Reeder

Virtualni sestanki postajajo stalnica v našem življenju. S skalabilno in varno uporabo glasovnih možnosti, videa in deljenja vsebin lahko sodelovanje poteka v vsakem trenutku in v realnem času.

Povezovanje znotraj in zunaj organizacij lahko vodi do večje produktivnosti, hitrejšega odločanja in boljših storitev za stranke. A vse to se lahko zgodi le, če tehnologija ponuja brezhibno izkušnjo in je dovolj intuitivna, da se prilagodi uporabnikom.

Na trgu je veliko rešitev za sodelovanje. Predstavljamo pet razlogov, zakaj je najbolje izbrati Cisco Webex.

1. Edinstvena izkušnja

Cisco je dolga leta vodilni na področju sodelovanja in poslovne komunikacijske tehnologije s ponudbo za:

  • spletna konferenčna orodja,
  • video konferenčne rešitve,
  • podporo za stranke prek različnih kanalov,
  • sodelovanje med skupinami,
  • združene komunikacije.

Intuitivna tehnologija, ki je prejela 19 nagrad Red Dot Design Award, zagotavlja najboljšo storitev v svojem razredu. Vsak mesec prek nje poteka 27 milijonov sestankov, ki skupaj trajajo pet milijard minut, na njih pa sodeluje 113 milijonov udeležencev.

2. Intuitivni sestanki so bolj produktivni, čas pa bolje izkoriščen.

Zapletena ali nezanesljiva tehnologija lahko povzroči izgubo dragocenega časa, ki ga porabimo za odpravljanje težav. Ne samo, da to vpliva na nižjo produktivnost, temveč postane tudi ovira pri iskanju rešitev. Ena slaba izkušnja s tehnologijo je lahko dovolj, da jo ljudje ne bodo znova uporabili.

Cisco Webex združuje souporabo zvoka, videa in deljenje vsebin. Sestanki potekajo enostavno, izkušnja uporabnikov pa je izjemna. Webex ponuja številne funkcije in brezhibno uporabniško izkušnjo med različnimi napravami, tako da se lahko uporabniki nemoteno posvetijo svojemu delu.

Sestankom se enostavno pridružite prek računalnika. spletnega brskalnika, videa ali pametne ure, in to brez prenosa programske opreme ali drugih vmesnikov. Pridružite se lahko tudi prek različnih aplikacij, na primer tudi prek Googlovega koledarja. Ko prek njega sklicujete sestanek v polje za lokacijo vpišete @webex in podatki o pridružitvi se bodo samodejno popolnili.

Med sestanki bo manj motenj, saj zmogljiva tehnologija zaznavanja hrupa v ozadju samodejno zazna pogoste zvoke in nato udeležence sestanka pozove, da utišajo svojo linijo.

Sestanke lahko personalizirate z virtualno osebno sejno sobo, skupaj s prilagodljivim naslovom, kjer lahko kadar koli skličete sestanek. Virtualno sobo lahko pustite odprto ali pa jo zaklenete, da so sestanki zaupni. Poleg tega lahko vnaprej vidite, kdo je v navideznem preddverju in osebo preprosto sprejmete v virtualno sobo, ko to želite. Virtualno sobo in preddverje lahko celo prilagodite z avatarjem in poljubnim slikovnim ozadjem.

3. Kakovost videa daje dober ali slab vtis.

Način predstavitve – naj bo to osebno, po telefonu, na spletu ali prek videokonference – veliko pove o podjetju. Slabe izkušnje lahko vplivajo na zadovoljstvo in zvestobo kupcev ter na percepcijo podjetja na trgu. Čeprav so konferenčne storitve nižjega cenovnega razreda privlačne, je treba upoštevati poslovna tveganja. Za vsako videokonferenčno izkušnjo je potrebna varna in zanesljiva globalna infrastruktura, ki jo omogoča le Cisco. Nekateri ponudniki podpirajo samo določeno državo ali regijo, kar vpliva na kakovost videa in sestankov za uporabnike, ki se pridružijo na daljavo. Spet drugi ponudniki podpirajo le nekatere video naprave, kar omejuje število tistih, ki se lahko pridružijo in sodelujejo na sestanku.

4. Prilagodljive možnosti, ki se lahko razširijo

Webex se integrira z vašimi obstoječimi orodji in napravami za vse vrste sestankov, vključno s sestanki za več kot tisoč udeležencev, kjer Cisco Webex Meetings omogoča organiziranje sestankov s komerkoli, na kateri koli napravi, ki podpira avdio, video in deljenje vsebin. Brez dodatnih stroškov lahko uporabite Cisco Webex Teams kot varen virtualni prostor za ustvarjanje, skupno rabo vsebin in opravljanje dela.

Vse to je združeno v eni aplikaciji, ki je enostavna za uporabo. Poleg tega združuje pošiljanje sporočil, klice, skupno rabo datotek in uporabo interaktivne table za še bolj produktivne sestanke.

5. Nihče ne pozna varnosti bolje kot Cisco.

Za današnje organizacije in njihove uporabnike je varnost na prvem mestu. Konferenčne storitve morajo zagotavljati več ravni varnosti, od sklicevanja sestankov, preverjanja avtentičnosti udeležencev do skupne rabe vsebine. Kot vodilni tako na področju storitev sodelovanja kot na področju varnosti omrežij Cisco postavlja varnost vedno na prvo mesto.

IKT
Članki
Članki Obiskali smo dobre hekerje, ki se naokoli vozijo s tovornjakom

V znanstvenofantastičnih filmih se v vlačilcih, polnih sodobne tehnologije, navadno prevažajo zli hekerji. Mi smo se v podobnem vozilu...

IKT
Članki
Članki Kako so IT-velikani po krizi preplavili lestvico največ vrednih na svetu 1

Med desetimi največ vrednimi družbami na svetu je kar sedem IT-podjetij

IKT
Članki
Članki Nov triumf umetne inteligence v Wimbledonu 1

Računalništvo v oblaku, podatkovna analitika, še posebej pa umetna inteligenca so vizualne, informacijske in medijske storitve na...

IKT
Članki
Članki WannaCry ni mrtev, še vedno useka enkrat na sekundo

V zadnjega pol leta je bilo napadenih več kot polovica proizvodnih in skoraj polovica zdravstvenih organizacij na svetu

IKT
Članki
Članki Bi lahko tablice (spet) nadomestile prenosne računalnike? 4

Še pred nekaj leti smo lahko zasledili ogromno ponudb za tablice, zdaj je ta trend, vsaj v Sloveniji, nekoliko usahnil. Glavni razlog je...

IKT
Članki
Članki Napoved za leto 2025: Vsakih 18 sekund bomo imeli eno digitalno interakcijo 1

Količina podatkov v svetu se bo v prihodnjih šestih letih povečevala za povprečno 61 odstotkov na leto in z lanskih 33 do leta 2025...