IKT
Oglasno sporočilo

Spoznajte novo preobleko najbolj celovite rešitve za vodenje zaposlenih

KADRIS 4 z enkratnim vnosom podatkov naenkrat digitalizira kadrovske, registracijske in plačne procese
Avtor
13.09.2019 09:47
Čas branja: 2 min

Ker morajo kadrovski oddelki ogromne količine dela opraviti v čedalje krajšem času, absolutna natančnost in zanesljivost pa pri tem ne smeta trpeti, podjetja vse bolj razmišljajo o uvedbi enotnega IT-sistema, s katerim bi učinkovito obvladovali vse glavne kadrovske procese.

Veliko rešitev, a le malo zares celovitih

Na trgu jim je na voljo veliko rešitev za vodenje kadrovske evidence, registracijo delovnega časa, identifikacijo in obračun plač. Večinoma gre za rešitve, ki naslavljajo eno samo izmed naštetih področij, zelo malo ponudnikov pa ponuja sisteme, s katerimi lahko upravljamo vse kadrovske procese hkrati ter tako povečamo natančnost, zanesljivost in optimizacijo poslovanja.

Razvojnim strokovnjakom iz podjetja Četrta pot je uspelo prav to. Že leta 2012 so tri velike sisteme uspešno združili na enotno platformo, ki so jo poimenovali KADRIS 4. Gre za prvo in še danes najbolj celovito IT-rešitev za učinkovito vodenje zaposlenih na slovenskem trgu.

Grafična in funkcionalna prenova

Letos so rešitev KADRIS 4 na podlagi celostne izkušnje njenih uporabnikov funkcionalno nadgradili in hkrati tudi prenovili grafični uporabniški vmesnik (GUI). Pri tem so veliko pozornost posvetili sami obliki aplikacije in barvam, ki postajajo pri delu v pisarni čedalje bolj pomemben dejavnik, saj dopuščajo kreativnost in užitek pri delu. To ni nujno v nasprotju s produktivnostjo in odgovornostjo, prej obratno. Če je namreč grafični vmesnik prijazen do vizualnih zaznav uporabnika, bo ta rešitev uporabljal z večjim veseljem, zaradi česar bodo lahko poročila, ki jih dobiva vodstvo, veliko bolj kakovostna.

Poleg nove grafične podobe je KADRIS 4 dobil tudi večjo preglednost delovnih področij uporabe in nove funkcionalnosti. Predvsem pa je delo z novo aplikacijo postalo bolj enostavno, hitro in pregledno. Aplikacija uporabnika vodi zaporedno po korakih dela, vnos podatkov je enkraten, z enim klikom pripravi poročilo in oblikuje različne grafe.