IKT
Oglasno sporočilo

Cisco ponuja brezplačne licence za varno delo od doma

Če delate na daljavo, poskrbite tudi za varnost podatkov in zaščito omrežja podjetja
Avtor
24.03.2020 13:36
Dopolnjeno: 26.03.2020 21:27
Čas branja: 2 min

Virus COVID-19 ne ogroža samo zdravja ljudi, ampak tudi delovanje in obstoj podjetij – od samostojnih podjetnikov in manjših družinskih podjetij vse do največjih z več 100 zaposlenimi. Delo od doma je zato v vzponu tudi zaradi širjenja koronavirusa.

Delo na daljavo tako postaja enakovredno delu v skupnem fizičnem prostoru. Če želite omogočiti delo na daljavo in nemoteno poslovati, je platforma Cisco Webex celostna rešitev za vaše podjetje.

Kot je virus COVID-19 nevaren za zdravje in življenje ljudi, so spletni virusi in zlonamerna programska oprema nevarni za življenje in zdravje vašega podjetja. Če delate na daljavo, potem poskrbite tudi za varnost podatkov in zaščito omrežja podjetja.

Zato smo brezplačno storitev Cisco Webex razširili še na tri varnostne rešitve, ki uporabnike ščitijo kadar koli, na kateri koli platformi in napravi:

  • Cisco Umbrella ščiti pred dostopom do zlonamernih spletnih strani ter hitro in enostavno namesti varnostni dežnik okoli vašega sistema. Cisco ni samo razširil brezplačne ponudbe za obstoječe stranke, temveč ponuja tudi brezplačno licenco za nove stranke.
  • Cisco DUO omogoča organizacijam, da pred dostopom do aplikacij preverijo identiteto uporabnikov in naprav. Platforma Zero-trust Duo Security zmanjšuje možnost vdora v sistem. Tudi pri Cisco DUO smo obstoječim uporabnikom povečali možnost uporabe, novi uporabniki pa lahko dobijo brezplačno licenco
  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client je več kot VPN. Omogoča povezovanje in delo s službenimi prenosniki ter mobilnimi telefoni prek varne povezave. Zaradi širjenja koronavirusa je Cisco obstoječim strankam omogočil povečanje števila zaposlenih, ki se lahko povežejo v omrežje, in brezplačno licenco za nove uporabnike.

Čeprav je povpraševanje po Ciscovih rešitvah za delo na daljavo zaradi širjenja virusa COVID-19 večje, vam naša orodja in rešitve za spletno varnost in optimizacijo dela pomagajo pri izboljšanju poslovanja na dolgi rok. Zato vam za preprečevanje vseh prihodnjih napadov na vaše podjetje priporočamo, da se ozrete v prihodnost in poiščete prave rešitve za varno poslovanje vašega podjetja.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.