IKT
Oglasno sporočilo

Kako digitalizirati poslovne procese v občinah z rešitvijo GovernmentConnect

Z uvedbo rešitve občine pridobijo sodobno, varno, modularno in uporabniško naravnano rešitev s prilagojenimi funkcionalnostmi
Avtor
17.04.2020 16:09
Dopolnjeno: 20.04.2020 09:08
Čas branja: 2 min

V 21. stoletju že večina dokumentov nastaja v izvorno elektronski obliki in čas je za razmislek o novem poslovanju, ki naj bo v prihodnje brezpapirno. Takšno poslovanje omogoča delo od koderkoli in kadarkoli, ne da bi za to morali pregledovati fascikle dokumentov in jih prenašati s seboj.

Brezpapirno poslovanje z rešitvijo GovernmentConnect

Papirna dokumentacija se lahko preprosto nadomesti z elektronsko, zapisano v oblaku, s sodobno rešitvijo za brezpapirno poslovanje GovernmentConnect.

Z uvedbo GovernmentConnecta občine pridobijo sodobno, varno, modularno in uporabniško naravnano rešitev s prilagojenimi funkcionalnostmi. Če se odločite za rešitev podjetja Avtenta, imate dve možnosti: ali jo najamete v Telekomovem oblaku ali pa jo imate nameščeno na svoji infrastrukturi.

Zasnovana je tako, da omogoča tehnološko enostaven in cenovno ugoden prehod na brezpapirno poslovanje ter postopno in prilagodljivo vpeljevanje sistema prek posameznih modulov rešitve:

  • modul Vložišče (vhodno-izhodna pošta in interna distribucija),
  • modul Nabava (podpora nabavnemu postopku),
  • modul Likvidacija vhodnih faktur in e-računi (vhodne knjigovodske listine, povezava z ERP oziroma PIS),
  • modul Pogodbe (centralni register pogodb),
  • modul Kadrovska (personalne mape, potni nalogi, odsotnosti),
  • modul ISO,
  • modul Seje uprave/Vodenje sestankov (seje uprave, nadzornih svetov),
  • modul Projekti,
  • modul Kreditne mape,
  • modul Integracija z ERP-sistemom.

Rešitev GovernmentConnect omogoča zajem, evidentiranje, klasificiranje in signiranje dokumentov, digitalno podpisovanje, zakonsko skladno e-hrambo in elektronsko izmenjavo dokumentov. Z določitvijo vlog posameznikov in napredno avtorizacijo zagotavlja uporabnikom dostop le do dokumentov, za katere so pristojni.

Rešitev sledi veljavni zakonodaji ZVDAGA, ZEPEP, ZUP, ZVOP-2 in GDPR.

Z Avtentinimi strokovnjaki do prave odločitve in rešitve, prilagojene individualnemu poslovanju

Strateški cilji in optimizacija dela bodo v prihodnosti dobili še večjo težo. Tudi v poslovnem svetu nas čaka veliko sprememb, na katere se je dobro pripraviti že danes. Ob tem je treba poudariti, da se spremembe ne zgodijo čez noč, temveč se vpeljujejo postopoma – in enako je z rešitvijo za brezpapirno poslovanje GovernmentConnect.

Zakorakali smo v obdobje, ki od nas zahteva, da se prilagodimo spremembam, ki nam jih prinaša vsakdanjik, in skrajni čas je, da skupaj skočimo na hitri vlak tehnoloških sprememb, dokler ga še lahko ujamemo.