IKT
Oglasno sporočilo

GovernmentConnect – prvi korak do uspešne digitalizacije javne uprave

Digitalizirajte svojo občino in se postavite ob bok najnaprednejšim slovenskim županom in županjam
Avtor
06.05.2020 18:00
Dopolnjeno: 07.05.2020 08:58
Čas branja: 1 min

Slovenski županje in župani že pospešeno razmišljajo o digitalizaciji svoje občine in optimizaciji delovnih procesov. Za zgled so jim tako občine, ki so v preteklosti že uspešno uvedle brezpapirno poslovanje in danes, v izrednih razmerah zaradi novega koronavirusa, poslujejo z veliko manj izzivi kot občine, ki prvega koraka na poti do digitalne preobrazbe še niso naredile. 

Brezpapirno poslovanje GovernmentConnect namenjeno prav javni upravi

Rešitev za brezpapirno poslovanje GovernmentConnect je sodobna, varna, modularna in uporabniško naravnana rešitev za podporo e-poslovanju v javni upravi, ki sledi veljavni zakonodaji ZVDAGA, ZEPEP, ZUP, ZVOP-2 in GDPR. Certificiral jo je tudi Arhiv RS, saj omogoča zakonsko skladno obdelavo in hrambo dokumentov.

Rešitev omogoča zajem, evidentiranje, klasificiranje in signiranje dokumentov, digitalno podpisovanje, zakonsko e-hrambo in elektronsko izmenjavo dokumentov. Z določitvijo vlog posameznikov in napredno avtorizacijo zagotavlja uporabnikom dostop do dokumentov, za katere je zadolžen.

Rešitev je zasnovana tako, da omogoča tehnološko enostaven in cenovno ugoden prehod na brezpapirno poslovanje ter postopno in fleksibilno vpeljavo sistema s posameznimi moduli rešitve.

Vabljeni na webinar: Prvi korak do uspešne digitalizacije občine z rešitvijo GovernmentConnect

Podjetje Avtenta vabi na spletno predavanje, na katerem bodo predstavili osnovni modul rešitve GovernmentConnect – to je vložišče s podporo vodenju upravnih postopkov. Ta modul je namenjen evidentiranju vhodno-izhodne pošte in interne distribucije dokumentacije.

Storite prvi korak v dobi tehnoloških presežkov, digitalizirajte tudi svojo občino in se postavite ob bok najnaprednejšim slovenskim županom in županjam.