IKT
Oglasno sporočilo

GovernmentConnect: Naj digitalizacija v javno upravo vstopi skozi široko odprta vrata

Pravočasne priprave na predvidljivo prihodnost so nujne – naj bodo v vseh pogledih digitalno naravnane
Avtor
21.05.2020 09:45
Čas branja: 2 min

Odločevalci, storite prvi korak v dobi tehnoloških presežkov tudi v javni upravi. Nepredvidljive razmere v svetu, prihod novih generacij, ki živi in deluje na spletu, in val sprememb nas spodbujajo k selitvi poslovanja v digitalni svet. Digitalizacija je postala edina zanesljiva in varna pot do nemotenega poslovanja in delovanja v prihodnosti.

GovernmentConnect: rešitev, namenjena digitalizaciji javne uprave

Rešitev GovernmentConnect je namenjena brezpapirnemu poslovanju javne uprave in kot taka tudi slovenskim občinam. Ponuja neskončne možnosti hitre in uspešne digitalizacije, z možnostjo enkratnega ali postopnega uvajanja različnih modulov rešitve.

Omogoča selitev neštetih delovnih nalog v digitalno okolje, na primer zajem, evidentiranje, klasificiranje in signiranje dokumentov, digitalno podpisovanje, zakonsko e-hrambo in elektronsko izmenjavo dokumentov.

Rešitev GovernmentConnect omogoča tehnološko enostaven in cenovno ugoden prehod na brezpapirno poslovanje ter postopno in fleksibilno implementacijo sistema s pomočjo posameznih modulov, glede na potrebe, pričakovanja in zahteve posamezne organizacije. Rešitev prav tako sledi veljavni zakonodaji ZVDAGA, ZEPEP, ZUP, ZVOP-2 in GDPR.

Projektne mape: varen vpogled v virtualne fascikle kjerkoli in kadarkoli

Podjetje Avtenta vabi na spletno predavanje, kjer bo poudarek na predstavitvi Projektnih map rešitve GovernmentConnect. Beseda bo tekla o možnostih obvladovanja celotne dokumentacije prek projektnih map, ki omogočajo smiselno urejanje in združevanje dokumentov, ki se kot celota povezujejo in razporejajo v tako imenovane »virtualne fascikle«.

Modul Projektne mape je posebej namenjen hranjenju dokumentacije izvedbenih in investicijskih projektov, saj lahko znotraj map definiramo tudi različne opomnike za namen obveščanja. Omogoča tudi urejanje, pregledovanje, potrjevanje in podpisovanje dokumentov, za optimizacijo delovnih procesov, ki prihranijo odločilen čas pri realizaciji pomembnih projektov.