IKT
Oglasno sporočilo

GLS Slovenija že 20 let skrbi za dostavo vaših paketov

Prilagodljivost, povezovanje in zaupanje so besede, ki najbolje povzamejo vizijo in cilje poslovanja podjetja GLS.
Avtor
02.12.2020 05:00
Čas branja: 3 min

S strankami vsakodnevno gradimo zaupanje. Zaupanje, ki traja. Zaupanje v storitev, ki posamezniku omogoča povezavo s svetom, trženje blaga v mednarodnem okolju in odpiranje novih tržišč. Zaupanje v storitev, ki se na prvi pogled zdi enostavna – dostavljanje paketov: na pravi naslov, ob pravem času, varno in zanesljivo …

Za na prvi pogled enostavno storitvijo pa stojijo številni ljudje, ki si ne glede na morebitne prepreke dnevno prizadevajo za en in edini cilj: da s potrebnimi sredstvi in postopki, z razvojem in vpeljavo novih rešitev zadovoljijo svoje stranke in njihove prejemnike.

Ker zadovoljstvo strank vodi v zaupanje – in zaupanje je skupni imenovalec našega poslovanja povsod po Evropi. Hkrati smo v poslovanju prilagodljivi, saj se zavedamo, da na svetu ni dveh držav, v katerih bi veljala ista pravila. V GLS uresničujemo evropske distribucijske povezave med poslovnimi pošiljatelji in njihovimi prejemniki. GLS zagotavlja hitro in nemoteno dostavo za paketno distribucijo.

Poleg mednarodnega sortirnega centra v Ljubljani v domačem in čezmejnem prometu zagotavljamo gosto omrežje skladišč – že 20 samo v Sloveniji. In s tem je omogočen nemoten prevoz paketov znotraj GLS sistema.

Čas je vse pomembnejši dejavnik v sodobni logistiki dostave paketov. Pri GLS Slovenia so prejemniki že vnaprej seznanjeni s točnim časom dostave paketa, s čimer imajo možnost, da izberejo najbolj ustrezen način dostave. Ker v GLS Slovenia svoje stranke obravnavamo kot partnerje. Partnerje, ki imajo besedo v sodelovanju.

Glede dostave paketa prejemnikom omogočamo različne možnosti nadzora: lahko prestavijo datum ali lokacijo dostave paketa glede na svoje potrebe ali pa preusmerimo naslov dostave in njihov paket dostavimo v GLS Paketomat. Tovrstnih brezkontaktnih prevzemnih točk je po Sloveniji 120 in se nahajajo tako v trgovskih centrih in ob manjših lokalnih trgovinah kot na bencinskih servisih in v gosto poseljenih stanovanjskih soseskah. Zgodba s tem še ni zaključena, saj mrežo GLS Paketomatov nenehno širimo še na novih 110 lokacij po državi.

Informacijska tehnologija je v času vseobsežne spletne in mobilne komunikacije ključ do uspeha. In GLS sistem strankam zagotavlja priročne IT-rešitve. Pri tem sledimo načelu odprtosti: ne glede na informacijski sistem, ki ga uporablja stranka, smo odprti. Ker vam želimo olajšati pošiljanje paketov z GLS.

V Sloveniji smo zavezani, da podpiramo vaš posel in vam ponujamo popolno storitev. Kot takšni nenehno dosegamo zastavljeni izziv: da pridobimo in ohranimo zaupanje svojih strank. Če se pojavijo kakršnakoli vprašanja, smo za stranke dosegljivi. Tudi osebno. Ponosni smo, da ponujamo popolne storitve.

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...


Vsebino omogoča General logistics systems d.o.o.